10/3
Praktické a skvele prepracované schodíky

Praktické a skvele prepracované schodíky

10. března 2014 v 07.30 , Bytové doplnky , Nábytok

Sponzorované odkazy

Máte vysokú knižnicu alebo občas v byte či dome nemôžete na niečo dosiahnuť? Nechce sa vám stále brať stoličku, na ktorú si stúpate? Potom máme pre vás riešenie, ktorým sú bytové schodíky. Nie je to samozrejme žiadna revolučná novinka, ale predvedieme niekoľko kúskov slúžiace zároveň ako netradičné, avšak zaujímavé bytové doplnky. Aj keď ich necháte postavené kdekoľvek v byte, vyzerajú skvele.

Skladacie schodíky Scalo Modern Stool & Step Ladder

Začnime netradičným riešením, čo tento stupienok rozhodne ponúka. Schodíky Scalo Modern Stool & Step Ladder vytvoril dizajnér Benedetto Quaquaro a k dostaniu sú hneď v niekoľkých farebných kombináciách. Musíme však upozorniť, že sa nejedná o lacnú záležitosť. Ak patríte medzi jedincov menšieho vzrastu a máte vo vrecku dostatočnú hotovosť, poobzerajte sa po nich. Keď práve neslúžia ako stupienok, môžu byť použité ako úložný priestor či menší stolík.

Geniálne jednoduché schodíky Heaven freestanding

Od zložitého prevedenia prechádzame priamo k tomu najjednoduchšiemu. Tým je rozhodne to, ktoré predstavil dizajnér Thomas Bernstrand. Tri stupienky a dostatočná podstava a schodíky sú na svete. Aké jednoduché a efektívne! Toto riešenie sa nám rozhodne pozdáva. K dostaniu v dvoch farebných variantoch.

Závesné schodíky Trappestigen

Pri jednoduchosti ešte zostaneme, pretože si predstavíme schodíky Trappestigen Stepladder, ktoré možno jednoducho zložiť a zavesiť na stenu, takže nebudú zaberať príliš veľa miesta. Jednoduchá konštrukcia navyše s madlom, ktoré vám pomôže sa na schodíkoch udržať, rozhodne nesklame. Do predaja išlo dokonca niekoľko farebných prevedení, takže môžete vyberať z dreva, bielej, oranžovej či čiernej.

Vysúvacie schodíky Småland

Nakoniec sme si pre vás pripravili opäť trochu zložitejšiu konštrukciu, avšak vo svojej podstate je veľmi jednoduchá. Dva stupienky, z ktorých jeden vysúvací zaistí, že schodíky nebudú v priestore nijako prekážať a zakaždým, keď budete potrebovať, splnia bez problémov svoju funkciu. Materiálom je drevo a môžete si byť istí dokonalým spracovaním.

zdroj úvodnej fotky: stardust.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS