15/10
Pohodlie do každej spálne

Pohodlie do každej spálne

dnes , Bytový textil

Keď je v spálni premyslený každý detail, chcete sa do tejto miestnosti vrátiť po náročnom dni a ponoriť sa do objatia pohodlia a relaxu.

Dokonale krásny a pohodlný priestor na spánok a relax si vytvoríte pomocou niekoľkých prvkov – štýlového prehozu, na dotyk príjemnej posteľnej bielizne a modernej multi-splitovej klimatizácie, ktorá si poradí s teplotnými výzvami.

Štýlové prehozy na posteľ

Pocíťte zamatový luxus na dotyk! Štýlové prehozy na posteľ dodajú spálni krásu a pohodlie a zároveň ochránia posteľnú bielizeň pred prachom. Chcete si oddýchnuť, no ešte sa nechystáte spať? S mäkkou prikrývkou bude trávenie času pozeraním filmu alebo knihy obzvlášť pohodlné, najmä v chladnom období.

Vyberte si akékoľvek farby, vzory a dizajny – zdržanlivý minimalizmus v pokojných farbách do vašej izby alebo veselé potlače do detskej izby. Prehozy sú vyrobené z moderného kvalitného polyesteru a zamatu, ktoré sú šité technológiou lisovania za tepla, čo zaručuje pevnosť a odolnosť výrobku bez straty farby a tvaru.

Posteľné obliečky

To je to, čo urobí zvyšok skutočne kráľovským! Kvalitné posteľné obliečky z prírodnej bavlny, zamatu, mikrovlákna, makosatínu (egyptská bavlna) a ďalších látok zaručuje jemný dotyk citlivej pokožky a pokojný spánok. Takáto spodná bielizeň má vynikajúcu priedušnosť, chladí počas horúcich nocí a poskytuje teplo a pohodlie v zime, dobre absorbuje prebytočnú vlhkosť. Látky sa ľahko perú a rýchlo sušia, bez straty tvaru a farieb a odtiene nevyblednú od slnka.

Ak má posteľná bielizeň úhľadné a pevné švy, ochráni prikrývky a vankúše pred nadmerným prachom, špinou a vlhkosťou a udrží ich hygienické po dlhú dobu.

Čo sa týka farieb a potlačí, nebráňte sa svojej fantázii a vyberte si spodnú bielizeň, ktorá sa bude hodiť do interiéru a zdôrazní vašu individualitu.

Multi-split klimatizácia

Optimálna teplota a mikroklíma v spálni je jednou z hlavných podmienok nielen pre pohodlný pobyt v miestnosti, ale aj pre plnohodnotný a zdravý odpočinok.

Moderná multi-split klimatizácia zabezpečí požadovanú teplotu bez ohľadu na počasie mimo okna, poskytne požadovanú úroveň vlhkosti a dokonca prečistí vzduch.

Vonkajšia jednotka klimatizácie je inštalovaná mimo domu a vnútorná jednotka je inštalovaná v miestnosti, čo zaručuje tichú prevádzku a zdravý spánok. Do spálne je ideálny nástenný model. Minimalistický dizajn, funkčnosť, automatické ovládanie a ekologické chladivo pomôžu vytvoriť skutočne útulnú a pohodlnú atmosféru.

Nie je ťažké urobiť každú spálňu pohodlnou. Vybavením izby pohodlnou posteľou s krásnou bielizňou a prehozom, doplnením štýlovej klimatizácie pre optimálnu mikroklímu vytvoríte ideálny priestor na načerpanie energie a síl!

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS