15/7
Úložné papierové škatule

Úložné papierové škatule

15. července 2014 v 07.00 , Bytové doplnky

Sponzorované odkazy

Máte doma príliš veľa vecí? Neviete, kde už všetko to máte dávať? Chcete mať vo svojom byte poriadok a aby každá vec mala svoje miesto? Najvhodnejším riešením tohto problému sú úložné papierové škatule. Sú skvelými domácimi pomocníkmi, ktoré skvele doplnia už existujúce úložné priestory u vás doma.

Môžete do nich schovať čokoľvek, od módnych doplnkov, CD, DVD, herné konzoly až po knižky či iné veci, u ktorých nechcete, aby sa len tak niekde váľali po stolíkoch, skrinkách alebo na zemi. Úložné papierové škatule s vrchnákom vám navyše pomôžu s tým, že nikto cudzí neuvidí, čo sa pod týmito škatuľami schováva.

A kde najlepšie zohnať tieto škatule? Odborníkom na ne je určite obchodný dom IKEA. Tam môžete zohnať škatule v najrôznejších štýloch, farbách, materiáloch aj veľkostiach a môžete si tak vybrať podľa vášho osobného štýlu. Ak chcete nejaké dekoratívne škatule do obývacej izby alebo na šperky, aj tie tu zoženiete. A cena? To je na tom to najlepšie. Škatule tu zoženiete od 2 € do cca 13 €.

Niektoré škatule môžete využiť aj ako úložný systém pod posteľ miesto zásuviek. Môžete do nich schovať staré veci, ktoré už nepoužívate, ponožky, alebo zimné veci v lete a naopak letné veci v zime. Môžete si tam schovať aj osobné veci.

Papierové škatule sú tiež veľmi vhodným úložným priestorom pre už spomínané CD, DVD alebo knižky. Môžete si ich jednoducho pomenovať a potom ich vždy hneď nájdete. Koniec nekonečnému hľadaniu!

Zdroj:http://www.ikea.com/cz/cs/

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS